Apa enzimatica

Incerc sa ma hidratez zilnic, iar pe perioada de verii necesitatea imi este mai mare! Uneori insa apa simpla nu ma mai satisface. Nu apelez si nici nu vreau sa apelez la sucuri din comert, de aceea imi caut alternative sanatoase in mediul casnic. De ceva timp am descoperit apa enzimatica, care imi potoleste si satisface setea asa cum imi doresc. Suna pompos, dar nu e decat o apa naturala sanatoasa, care abunda in enzimi, vitamine si antioxidanti datorita vegetalelor vii si proaspete adaugate in ea.




Cum preparam apa enzimatica?

- De regula optez pentru frunze, fructe si legume pe care le am in casa. Poate fi vorba de un mix sau pur si simplu de un singur ingredient. Ingredientele de sezon sunt de preferat.
- Peste continut se adauga apa plata pana la umplerea vasului pe care il alegeti. Evident se poate opta si pentru apa minerala.
- Se lasa vasul in frigider sau intr-un loc racoros pentru cateva ore (cel putin 2 ore), astfel incat vegetalele sa se intrepatrunda cu apa.

Astazi eu am ales sa imi prepar o apa enzimatica dintr-o lamaie, un castravete si frunze de menta!!


Deci ati vazut nimic complicat , iar in schimb va pricopsiti cu multe beneficii!!!
Enjoy!!

Comentarii

Food Bloggers
Food Bloggers