Pui in crusta de parmezan,cartofi copti si salata

Cu ceva timp in urma intr-o revista culinara am gasit aceasta reteta...O folosesc ori de cate ori am ocazia,cand imi vin pe neasteptate musafiri...cand nu am prea mult timp la dispozitie sa pregatesc mancare familiei...si de fiecare data a fost mai mult decat perfect.Usor si rapid!!!



Ingrediente:

4 piepti de pui medii (sau 2 mari si ii taiati in jumatate)
parmezan 50 gr
mozarella 100 gr
cartofi mici 750 gr
rozmarin
2 buc.salate
1 lamaie
2-3 felii (medii) de paine
ulei de masline
sare

Incepem cu prepararea cartofilor : ii spalam si ii aranjam intr-o tava incapatoare. Adaugam cateva linguri de ulei de masline,sare, piper si rosmarin (in cazul meu praf,pentru ca doar pe asta l-am avut).Ii punem la copt la cuptor timp de 40-45 minute la 200 grade.

Intr-un blender ,mixam painea si parmezanul pana obtinem un amestec de firimituri.

Pieptii de pui i-am sectionat pe mijloc si i-am umplut cu felii de mozarella.

Ii punem intr-o tava,presaram deasupra amestecul de parmezan si ii punem la copt pe raftul de deasupra cartofilor ,timp de 30 minute aproximativ.

Puteti folosi orice salata :simpla cu lamie, asortata...

Pana si Eduard a mancat tot din farfurie :))
Sa aveti o pofta maaareee!!!!

Comentarii

  1. Imi place aceasta reteta. Chiar nu mai stiam cum sa gatesc puiul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca a dat OK,atunci nu mai am nici un dubiu....bun,bun,imi place!Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ia uite cum arata puiul ala!Ma ispitesti rau!

    RăspundețiȘtergere
  4. Fancy sa stii ca ma bucur ca mai dau si eu idei cuiva :))!!o zi frumoasa!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Petronela sa stii ca Edi chiar a mancat tot,spre surprinderea mea :))!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Arata foarte bine!! ispita sunt si cartofii aia, ce mai ;) pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. clar e ispita !!!!!! ... ador puiul in crusta ;)/...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Food Bloggers
Food Bloggers